Terbaru/News

Tawaran Hebat Dan Kod Diskaun Sempena PGMALL Birthday Sale : PGMALL Platform e-Dagang No.1 Malaysia.

Kali ini ingin kami kongsikan salah satu platform e-dagang nombor satu di Malaysia dengan tawaran hebat dan kod diskaun sempena PGMALL Birthday Sale.

Kini telah telah menjadi trend membeli-belah secara online pada masa kini di mana rakyat Malaysia menggunakan smartphone untuk membeli barang keperluan peribadi, harian dan untuk keluarga.

PG Mall adalah platform perdagangan (e-Commerce) nombor 1 Malaysia dan juga satu-satunya e-commerce platform tempatan yang ditubuhkan pada tahun 2017.

Platform ini menawarkan pelbagai barangan keperluan seperti koleksi pakaian, barangan bayi, perhiasan, barangan eletronik dan sebagainya. 

PGMALL Platform e-Dagang No.1 Malaysia.
PG Mall kini berada di No 1 e-Dagang di Malaysia dan PGMALL berada dalam ranking ke-3 anda boleh lihat dalam Iprice insight report.

Anda boleh ke link ini untuk melihat dengan lebih terperinci : :https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/
Kini menjadi norma baru rakyat Malaysia  membeli belah secara online shopping semakin meningkat sejak perlaksanaan PKP ini. Bukan itu sahaja, banyak peluang bagi usahawan sudah mula menceburi bidang perniagaan online dan lebih ramai penjual dan pembeli.


ConsuMerchant Concept
PG Mall menggunakan ConsuMerchant konsep iaitu model perniagaan ekonomi perkongsian keuntungan yang memberi peluang kepada pengguna atau pembeli, menjadi usahawan dan membina empayar perniagaan tetap bersama PG Mall.

PG Mall menghargai pengguna dan pembeli sebagai rakan niaga jangka panjang mereka dan menawarkan mereka ganjaran tunai berterusan sebagai balasan atas pembelian dan sokongan berterusan. 

Melalui program "Forever Cash Back" , di mana mereka juga akan diberi penghargaan kerana merujuk pembeli baru untuk berbelanja dengan PG Mall melalui program terbaik ini.Produk jualan di PGMALL juga meningkat dan memberi ruang bagi mereka yang ingin menjual hasil produk mereka di dalam talian. Memang sesuai untuk semua rakyat Malaysia berniaga dan menjadi pembeli bagi menjana ekonomi negara.
Hanya dibawah satu platform sahaja anda akan dapat semua barang keperluan tanpa perlu ke platfom lain setiap kali pembelian.

Untuk lebih mudah PG Mall boleh diakses melalui laman web PGMALL ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store atau Google Play.𝐏𝐆 𝐌𝐚𝐥𝐥 𝐁𝐢𝐫𝐭𝐡𝐝𝐚𝐲 𝐒𝐚𝐥𝐞 / 𝟐𝟗 𝐉𝐮𝐧 𝐡𝐢𝐧𝐠𝐠𝐚 𝟓 𝐉𝐮𝐥𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟎.

Bermula 29 Jun hingga 5 Julai 2020 para pembeli akan menikmati potongan 50% dengan minimum pembelian RM50.

Terdapat juga diskaun 15% dengan pembelian minimum RM100. Terdapat juga tawaran Super killer serendah 0.99sen.

Penghantaran Percuma
Bagi pembelian baru dengan minimum perbelanjaan RM30 manakala bagi pembeli sedia ada perbelanjaan minimum adalah RM60. kupon diskaun terhad menanti pembeli dan sementara stok masih ada.

Terdapat juga pelbagai tawaran diskaun dan tawaran menarik menanti anda sempena PG Mall Birthday Sale. ⁣𝐂𝐚𝐛𝐮𝐭𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐭𝐮𝐚𝐡 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐮𝐭𝐚𝐧 𝐫𝐮𝐣𝐮𝐤𝐚𝐧 (𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐫𝐚𝐥 𝐥𝐢𝐧𝐤) 𝐭𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤⁣
Hadiah pertama: PG Gold 1g⁣
Hadiah ke-2: C-wallet bernilai RM100⁣
Hadiah ke-3: C-wallet bernilai RM50⁣

𝐓𝐚𝐰𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐅𝐁 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐞𝐭𝐢𝐚𝐩 𝐡𝐚𝐫𝐢⁣
Tonton dan jadi pemenang untuk cabutan bertuah setiap hari⁣
Hadiah emas 0.5g (bernilai RM200)⁣

Apa tunggu lagi sempena tawaran hebat dan kod diskaun sempena PGMALL Birthday Sale kali ini anda akan berjaya menjimat dan berbelanja secara baik.Penghantaran juga cepat dan boleh dipercayai serta pembayaran dalam talian yang selamat dan di lindungi. Jom jimat berbelanja dan nikmati diskaun menarik bersama PGMALL.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman sesawang seperti yang tertera di bawah:

Website : www.pgmall.my
Facebook : PGMallOfffcial
Instagram : PGMall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #PGMallBirthdaySale #PGMallBirthdayParty #PGMallCrazySale

No comments

I want you to know how much I value your support.

Kazakhstan tetapkan pilihan raya Parlimen Januari 2021

NUR-SULTAN – Presiden Kazakhstan, Kassym-Jomart Tokayev menandatangani keputusan menjadualkan pemilihan Majilis pada 10 Januari 2021, lapor ...