Terbaru/News

Keunikan D'KAMPUNG Guest House yang terdapat di Pangkor.

Peluang yang ada ini kami kongsikan bersama anda dengan menjelajah serta meneroka tempat-tempat menarik yang boleh anda dilawati. Perjalanan kami ke Pulau Pangkor dengan pantai yang indah dan pelbagai aktiviti riadah di sana.


Perjalanan mengambil masa sekitar 4 jam menaiki bas dari TBS terminal kuala lumpur menuju ke hentian bas Lumut daerah Manjung, Perak. Jika di Jeti Lumut perjalanan menaiki feri agak lama sedikit berbanding di Jeti Marina. 

Penginapan seterusnya kami kongsikan adalah D'KAMPUNG Guest House yang terdapat di Pangkor. @pangkorvillage

D’Kampung Homestay., Terletak di Teluk Kecil Pulau Pangkor, tidak jauh dari Jeti Pangkor.


Keunikannya terletak kepada rumah itu sendiri yang mempunyai  beranda terus mengadap laut. Apa kata anda lihat sendiri gambar-gambar dan video yang sempat kami rakamkan.
Pelbagai kemudahan yang tersedia untuk anda menikmati tambahan lagi dengan bayu laut dan panoramanya yang terbaik! korang kena datang sini.

D'KAMPUNG Guest House 
Instagram @pangkorvillage

Pengembaraan kami ke negeri Perak 
#Traveloguemalaysia bersama Borakkita.com dengan kerjasama Tourism Perak menjelajah destinasi Pulau Pangkor. 

Sekalung penghargaan tahniah kepada @Majlisperbandaranmanjung dan@Tourismperak kerana menjemput kami datang memeriahkan lagi Pulau Pangkor.

Ikuti perkembangan trip ini dengan mengikuti hashtag #TraveloguePulau . Terima kasih buat para sponsors Perodua Malaysia, Canon Malaysia, 888TeaCoffee, Desa Alam Batek, Mama Mia Skin, Mod Gear kerana telah menaja travelogue trip 5H4M ini.

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...