Terbaru/News

Pakej Berbuka Puasa di Ancasa Hotel & Spa, Kuala Lumpur yang bertemakan "Kampung Boy"

Pakej Berbuka Puasa di Ancasa Hotel & Spa, Kuala Lumpur yang bertemakan "Kampung Boy"


[ Promosi Ramadhan] Sementara tunggu tibanya Ramadhan apa kata kita intai-intai juadah berbuka puasa, boleh la kita ke sini nanti bersama keluarga dan kawan-kawan. 

Anda boleh la ke Ancasa Hotel & Spa, Kuala Lumpur dengan tema "Kampung Boy". Terdapat hampir 100 jenis sajian makanan tradisional kampung yang akan disediakan setiap hari bermula 15 Mei - 14 Jun 2018.

Harga bagi buffet : 
Dewasa : RM68.00 nett 
Kanak-Kanak : RM 40.00 nett


AnCasa Hotel & Spa telah memilih tema Kampong Boy "bertepatan dengan Kempen 'Stay. Dine & Win' yang sedang berlangsung dan akan berakhir pada 14 Julai 2018 di mana tarikh akhir untuk perlawanan Piala Dunia 2018.

Ancasa Hotels & Resorts yang berpengalaman dalam masakan tradisional Melayu dan seni kulinari akan menampilkan kelainan dalam setiap resipi dan menu yang di sajikan lebih dari 120 menu menu masakan Melayu yang diperkenalkan di antaranya Ayam Pucuk Maman, Udang Rangup lman Madina, Sotong Sumbat Sos Pedas Kambing Golek. lkan Bakar, Rebung Masak Lemak cili Api dan macam lagi.Selain itu, Ancasa Hotel & Spa juga menyediakan pelbagai jenis kuih muih tradisional seperti apam balik, ketayap, wajik kuih talam, seri muka dan pelbagai manisan yang pasti akan mengubat rindu anda akan masakan bonda di kampung halaman.


Makanan yang segar-segar dan pilihan yang banyak pasti menarik pengunjung ke sini.Masih mengekalkan konsep gerai dan memasak secara langsung di mana 12 gerai dihias bertemakan "Kampong Boy" dengan harapan agar para pelanggan dapat merasai 'pengalaman makan di rumah ketika berbuka puasa di sini.
Dengan memperkenalkan sajian masakan khas ala kampung hasil air tangan chef yang berpengalaman di tambah pula dengan dekorasi ala kampung, anda akan di bawa mengamit nostalgia di zaman kanak-kanak di kampung halaman serta santai berbuka dengan masakan bonda.Ramadan semakin hampir dan anda tiada masa balik ke kampung untuk merasai masakan air tangan ibu.

Rindukan masakan seenak masakan ibu di kampung?? Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan baucar istimewa daripada Ancasa Hotel & Spa, Kuala Lumpur. Untuk tempahan Bufet Ramadan ‘Kampong Boy’.
.
sila hubungi 03-2026 6060 sambungan 7703 
lawati laman web Ancasa Hotels & Resorts di 
www.ancasahotels.com .

Dengan setiap pembelian baucar yang bernilai RM50 dan ke atas, anda layak untuk menyertai ‘Stay, Dine & Win Campaign’ dan bakal membawa pulang hadiah-hadiah menarik!!!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini dan anda boleh menikmati pelbagai masakan ala kampung yang enak, persis masakan ibu dan pada masa yang sama juga, anda akan di bawa mengimbau memori zaman kanak-kanak dengan tema dan dekorasi ‘Kampong Boy’ hanya di Ancasa Hotels & Resorts!!!

#Dboystudio #malaysiatravelblog#bloggerMy #Travelblogger#bloggermalaysia #Malaysia#foodblogger #hotel #Resort #Travel#foodie #ketukketukramadhan#intaiintaiRamadhan#juadahberbukapuasa#promosiramadhan#ancasahotelsnresorts #bufetramadan#kampongboy#thebestramadanbufet2018#saffronbrasserie #ancasahotelnspa#staydinenwincampaign #airtanganibu#masakankampung

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...