Terbaru/News

JUADAH KAMPUNG di Kontiki The Federal Hotel Bersama kanak-kanak dari Rumah Nur Kasih Bestari

JUADAH KAMPUNG di Kontiki The Federal Hotel Bersama kanak-kanak dari Rumah Nur Kasih Bestari.

Majlis buka puasa yang dianjurkan oleh The Federal Hotel Kuala Lumpur dan Hotel Capitol Kuala Lumpur. Majlis buka puasa ini turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran kanak-kanan dari Rumah Nur Kasih Bestari. Ia telah diadakan di Kontiki Restaurant, Federal Hotel KL.

Acara amal tahunan ini adalah sebahagian daripada komitmen komuniti berterusan bagi memberi peluang untuk berkongsi kegembiraan dengan kanak- kanak.


Bermesra dan mengenali mereka adalah sangat ganjaran bagi menyemarakkan bulan Ramadan. Kanak-kanak dapat menikmati juadah berbuka puasa Buffet Juadah Kampung di lebih daripada 100 hidangan tradisional hidangan asli dan barat.
  
KanaK-kanak Rumah Nur Kasih Bestari menerima sumbangan duit raya daripada pihak pengurusan Federal Hotels.Pakej Berbuka Puasa di The Federal Hotel bersama dengan pelbagai hidangan tradisional dan barat yang istimewa.

[ Promosi Buffet Ramadhan 2018 ] Sementara tunggu tibanya Ramadhan apa kata kita intai-intai juadah berbuka puasa, boleh la kita ke sini nanti bersama keluarga dan kawan-kawan.

Buffet Ramadhan The Federal Hotel buffet Ramadhan adalah lokasi terbaik yang terletak di bandaraya Kuala Lumpur.

Harga Buffet Ramadhan 2018 di Kontiki RestaurantDewasa : RM 138
Kanak-kanak : RM 35
Warga Emas : RM 69

Hiasan tempat makan yang cantik dan mewah serta deko yang menarik menjadikan kegemaran pilihan ramai. Anda boleh bersantai sambil menghadap pemandangan tepi kolam renang.Antara menu menarik adalah dari resepi Perdana Menteri pertama Malaysia iaitu Tunku Abdul Rahman. Sungguh menyelerakan semua hidangan bersama dengan kanak-kanak kecil ini.Hidangan masakan jepun dan makanan pencuci mulut menjadi tarikan ramai pengunjung.
Sup Gearbox menjadi pilihan pengunjung yang sukakan makanan yang pedas dan panas.Pelbagai jenis pilhan lauk -pauk hingga ke ulam-ulam yang susah untuk di jumpai masa sekarang.

Anda boleh menempah tempat untuk berbuka puasa dengan menghubungi info ini :

THE FEDERAL KUALA LUMPUR
35, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur
Website : www.fhihotels.com

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...