Terbaru/News

Bukit Singa, Pulau Kapas | Terengganu Yang Menawan.

Pengembaraan kami ke Negeri Terengganu bersama Travelogue Malaysia adalah bagi menjelajah destinasi percutian menarik yang membawa kami ke Pulau Kapas. Peluang yang ada ini kami kongsikan bersama anda dengan meneroka tempat-tempat menarik yang boleh anda lawati.

Bukit Singa, Pulau Kapas, Terengganu, Malaysia
Rugi kalau bercuti kat Pulau Kapas tak pergi hiking ke Bukit Singa. Air yg jernih dan keindahan pulau hanya berjalan kaki sambil nikmati kecantikan Pulau sepanjang perjalanan.


Korang dah sampai sini? Plan dan selamat bercuti  
Jom ke Terengganu! Telatah kami sempat menyanyikan lagu balik kampung di kawasan yang cantik ini.

Perjalanan memang sedikit meletihkan dan mencabar untuk mendaki. Jika ke sini pastikan anda memakai kasut dan sandle hiking untuk menyenangkan perjalanan.


Laluan mendaki yang terpaksa kami tempuhi untuk bergambar dan melihat sendiri kecantikan Bukit Singa dari atas.video sekitar keindahan Pulau Kapas untuk anda lihat bagi merancang percutian anda dan peralatan yang anda perlu bawa ketika bercuti.Jika ada yang berminat mendaki Bukit Singa dan memerlukan boat dan guide bolehlah menghubungi info dibawah:

Ombak Kapas Island Beach Resort 
Contact : +6010-9091901 

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...