Terbaru/News

Pemilihan pemain untuk mewakili Jr.NBA Asia di 1 Utama Shopping Centre

Tahniah kepada semua 16 pemain, 8 lelaki dan 8 wanita yang di pilih bagi mewakili Malaysia dalam @nba Experience Trip di Shanghai, China. 

Pemilihan ini adalah aksi JR. NBA All-Star Game yang bertempat di  LG Floor, 1 Utama Shopping Centre. Kemunculan Rocky dan bintang terkenal basketball Malcolm Brogdon turut memeriahkan suasana yang hangat di sekitar pusat membeli belah terkemuka 1 Utama.
Pelbagai aktiviti menarik sepanjang program yang berlansung di 1 Utama termasuklah aktiviti kepada pengunjung dan peminat basketball yang memeriahkan suasana.

Persembahan bertenaga oleh pemain-pemain muda untuk menunjukan bakat dan skill yang ada bagi berpeluang untuk di pilih oleh Rob Newson jurulatih JR. NBA yang berpengalaman selama 10 tahun dalam bidang kejurulatihan basketball.Turut serta adalah ucapan Jim Wong vice president of Marketing Partnership NBA Asia,
 Tarang Gupta, Managing derector of Dutch Lady Malaysia dan Mehander Singh A/L Nahar Singh Director of sports division, Ministry of Education Malaysia.
Tahniah kepada semua pemenang yang di pilih untuk mewakili nba Experience Trip di Shanghai, China.Sebarang info terkini boleh kunjungi untuk sebarang informasi.

https://facebook.com/JrNBAMalaysia/?brand_redir=638057299560611

www.JrNBA.Asia
@jrnba @dutchladymy

#JrNBAAsia #DutchLady #Basketball #MalcomBrogdon #NBA #spalding #NYTimeToPlay #Dboystudio

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...