Terbaru/News

H Garden Cafe Kuala Lumpur Tawar Pakej Perkahwinan Tema Garden

MAJLIS PRATONTON DEWAN DAN 
SAJIAN H GARDEN. 
.
Satu lokasi terbaru di Kuala Lumpur yang menempatkan lokasi majlis event dan ruang menarik yang telah di hias tampak menawan. Jika hari biasa H Garden Cafe sentiasa di buka menjadi cafe dengan pelbagai hidangan menarik dan halal. Pelbagai aktiviti keraian atau acara seperti sambutan hari lahir, reunion, pelancaran produk serta pelbagai event yang memerlukan ruang sesuai untuk jemputan anda. 
Sesuai dengan tema Garden Wedding in the city @ H Garden Cafe Kuala Lumpur, dan bersama pilihan package menarik di Wedding Studio Sdn Bhd. anda boleh alami sendiri majlis dengan package yang berbaloi yang berada di tengah-tengah bandar Kuala lumpur. 

Terletak di Pudu berdekatan dengan stesen LRT Chan Saw Lin, Jalan Sungai Besi selain berhampiran Hotel Ibis Style Kuala Lumpur. Pasti menjadi pilihan utama yang serba lengkap dan senang menuju ke sini.


Pada majlis yang meriah ini kami di tontonkan gimik pasangan berkahwin di majlis yang cukup meriah ini. Tema garden dengan pelamin yang cantik serta hiasan yang memukau dan berjaya menambat hati kami semua.
hati siapa tidak tertawan dengan pelamin yang cantik dan menawan. Hiasan bunga-bunga pasti menambat lagi hati pasangan dan tetamu yang hadir.
Lihat sahaja hiasan dan makanan yang di sediakan termasuk la kambing juga boleh di sediakan. Promo tempah sebelum 31/10/2018 dapat FOC 2 ekor Kambing Golek atau 2 Piece Live Band Performance

Hidangan makanan nasi beriani bersama ayam masak merah menambahkan kemeriahan majlis ini serta makanan yang sedap-sedap. Menu wajib ketika kenduri kahwin mestilah nasi beriani, ayam masak merah, gulai kurma daging, acar sayur, papadom, bua-buahan serta kuih muih sebagai pencuci mulut. 


Pada hari biasa pula tempat ini di jadiakan cafe dengan makanan-makanan yang sedap dan menarik seperti di bawah.Pihak kedua-kedua keluarga tidak perlu bersusah payah memastikan kelancaran majlis kerana banyak package yang menarik menanti anda. Apalagi kepada yang mencari tempat sesuai, H Garden pasti pilihan yang sesuai.

Promo pakej perkahwinan 
500 pax Buffet pada harga Rm 21000 sahaja. 

☑️ 25 meja 250 kerusi
☑️ Baju Sanding Lelaki & Perempuan
☑️ Makeup 
☑️ PA sistem bersama pengacara majlis
☑️ Persembahan Kompang
☑️ Pelamin tema Garden
☑️ Photography + CD
☑️ Videography + CD
☑️Kek Pengantin 3 Tingkat
☑️ Pelayan 10 orang
☑️ Bilik Hotel Bermalam
☑️ 4 Dome VIP
☑️ Banyak Public Parking
☑️ Boleh tambah khemah depan hall
☑️ Tempah sebelum 31/10/2018 dapat FOC 2 ekor Kambing Golek atau 2 Piece Live Band Performance


Berminat boleh tempahan sekarang

012-4292806 | 012-4978827 | 012-2844827

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Alamat H Garden Cafe :
LOT 682. ESPERANCE LIFESTYLE BUILDING
Off, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park, 55200 Kuala Lumpur3 comments:

  1. Pakej ditawarkan sangat menarik, lokasi pun cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah, memang menarik pengantin datang bawa badan jer lain semua di sertakan.

      Delete

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...