Terbaru/News

Review Filem | Filem One Two Jaga

Filem One Two Jaga

Filem terbaru arahan Nam Ron ini menceritakan titik temu manusia dalam sisi gelap ibu kota di mana korupsi, rasuah, dan jenayah menjadi santapan segelintir pihak berkuasa. 

ONE TWO JAGA menampilkan bintang-bintang hebat Malaysia dan Indonesia seperti Zahiril Adzim, Ario Bayu, Asmara Abigail, Rosdeen Suboh, Azman Hassan dan ramai lagi.Sidang media bersama barisan pelakon-pelakon menceritakan pengalaman dan aksi-aksi menarik bersama filem ini yang akhirnya berjaya di si siapkan menjadi satu Filem yang menarik untuk di tontoni.

Terima kasih PDRM Polis DiRaja Malaysia yang membantu menghasilkan filem ini untuk membasmi rasuah dengan jayanya. Pelakon luar negara seperti Ario Bayu. Asmara Abigail dan Timothy Castitlo di bawa khas oleh Bront yang pernah terlibat dalam industri-industri filem Indonesia dan Phillppine. Nantikan kemunculan Ario Bayu, Asmara Abigail dan Timothy Castillo yang pasti menarik.ONE TWO JAGA akan menggegarkan pawagam seluruh Malaysia bermula 6 September ini.


No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...