Terbaru/News

Vivo Fairy Pink V11i Lancar Warna Pink Menarik Di Malaysia

Vivo memperkenalkan Fairy Pink V11i di Malaysia
6,000 unit warna baru untuk dijual di seluruh negara pada 1 November 2018.


 Vivo semalam secara rasmi melancarkan edisi terhad Fairy Pink VivoV11i di Malaysia V11i adalah sebahagian daripada Vivo terbaru V siri serta menampilkan kamera AI yang membantu pengguna dengan gambar sempurna dalam apa-apa keadaan. Sesiapa sahaja boleh mengambil gambar dengan hebat dan mudah.

"The Fairy Pink bukanlah warna biasa V11i. Pelancaran warna baru ini selaras dengan  "withPink October" sebagai cara untuk menunjukkan sokongan kepada punca kesedaran kanser payudara" kata Mike Xu, Pegawai ChiefExecutive daripada Vivo Malaysia. 

"Malaysia sentiasa menjadi pasaran utama bagi Vivo di Asia  Tenggara dan membawa masuk Fairy Pink V11i adalah cara untuk menunjukkan komitmen kami untuk pasaran ini. "


Malaysia akan menampilkan 6,000 unit terhad Fairy Pink V11i, yang akan di jual pada harga RM1,299.00. Peranti ini akan mula dijual di seluruh negara pada 1 November 2018 di semua kedai konsep Vivo, Vivo'sofficial eStore, www.vivostore.com  dan platform eCommerce, Lazada, Shopee dan 11street. Ia akan sedia kepada penjual rangkaian pada 3 November 2018.


Untuk maklumat lanjut, sila lawati Vivo Malaysia di Facebook, Instagram, dan Twitter.

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...