Terbaru/News

Janna Nick Duta Produk Kecantikan NH Colla Plus 3

Janna Nick Duta Produk Kecantikan NH Colla Plus 3.

Artis berbakat Janna Nick kini baru adalah duta NH colla-plus 3 yang muncul dalam Sesi bertemu peminat sempena sambutan bersama Watsons yang diadakan di IOl City Mall Putrajaya.  


Penampilan ini adalah sebagai duta jenama minuman kecantikan NH Colla Plus 3. Sesi kali ini dihadiri oleh peminat, pemenang pertandingan social media dan ahli Watson Elite.


 Sesi ini bermula dengan perkongsian Janna tentang pengalamannya bersama NH Colla Plus 3. Sebagai duta, Janna teruja untuk mewakili minuman kecantikan yang menawarkan kecantikan melalui rumusan termaju.NH Colla-Plus adalah minuman collagen bagi memperbaiki kulit dari dalaman,minuman ini diperkaya dengan Yeast Ceramida dan Olive Extract,inilah ramuan yang terpenting dalam menghasilkan kulit yang berseri dan sihat jika diminum berterusan.

Yeast Ceramida
Membantu mengganti semula kulit yang hilang akibat faktor persekitaran yang tidak sihat dan penuaan dan meningkatkan penghasilan kolagen dalam kulit.

Olive Extracts
Mengandungi hydroxytol dan antioxidant yang kuat
bagi membantu mencerahkan kulit dan parut.


Cara Minum NH Colla-Plus 3 : 
Hari pertama hingga ke 6-Minum sebotol setiap hari ketika perut kosong pada waktu pagi atau sebelum tidur. 
Hari ketujuh hingga seterusnya-
Minum sebotol selang sehari.

Untuk maklumat lanjut :

Facebook : CollaPlus
Instagram : @nhcollaplus


No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...