Terbaru/News

OMBAK KITCHEN MAKANAN LAUT PILIHAN

Shell Out Paling Best (Seafood Shah Alam)
Nikmati hidangan makanan laut di Ombak Kitchen, makanan laut yang enak dan harga yang berpatutan. Terkenal sebagai hub makanan laut import segar dan berkualiti premium di Lembah Klang. kami ingin berkongsi bersama anda makanan laut lambak serta hidangan à la carte Alaskan King Crabs, Canadian Red Lobsters, Rock Lobsters, reland Oysters, Hamaguri Clams, dan bermacam-macam lagi.


Dengan hiasan dalaman menarik serta cukup selesa untuk anda sekeluarga yang disajikan adalah hidangan makanan laut segar dari kualiti premium dan disediakan oleh chef dengan pengalaman.Kaedah Memasak Di Ombak Kitchen, mereka tidak mempunyai makanan laut yang digoreng Sebaliknya, mereka menggunakan kaedah mendidih atau mengukus. Kaedah ini dapat mengekalkan kesegaran dan udang Di Ombak Kitchen, mereka hanya menggunakan udang yang besar dan segar.

Antara yang menarik di sini boleh anda rasai adalah:
Ombak 'Crazy' Cajun: untuk penggemar rempah yang berani! .
Dark Chilli Chocolat
Sos ciptaan dengan resepi rahsia yang pedas-pedas manis.

Cheezy Zesty Lemon Sauce
Rasanya yang berlemak dengan rasa lemon yang sedap.

Creamy Tom Yum Sauce
Tak payah cross border nak ke Thailand, rasa santan yang memikat selera serta cili dan rempah.

Buttermilk Sauce
Rasa yang cukup sedap bagi peminat tersendiri.

Bahan-bahan di Ombak Kitchen, kami menyediakan 3 sos tandatangan dengan menggunakan BARU SAUCES seperti Perasa Cajun, Perarakan Old Bay dan lain-lain. Semua sos yang mereka masak menggunakan BUTTER tulen, bukan minyak masak.Sebab utama bukan sahaja mereka memasak tetapi makanan berkualiti bagi meningkatkan rasa. Kualiti Beras Jenis beras wangi berkualiti tinggi disajikan di sini dan pelbagai jenis minuman terbaik.


Rasailah hidangan pencuci mulut artisan kami Rainbow Dessert yang penuh pelbagai jenis manisan yang sedap.

Address:
5.G.01, D'Vida Business Centre, Jalan Bazar U8/101, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor Phone: 03-7734 4699,010-2205946
Email ombakkitchen@gmail.com
IG:@ombakkitchen
FB: Ombak Kitchen
Website : www.ombakkitchen.my
No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...