Terbaru/News

Terokai kerajaan haiwan sebagai dokumentari sejarah semulajadi bersama BBC, Dynasties

Terokai kerajaan haiwan sebagai dokumentari sejarah semulajadi bersama BBC, Dynasties.


Tayangan perdana siri dokumentari terbaru BBC Studio, Dynasties. Empat tahun dalam penghasilan filem dokumentari ini, Dynasties adalah lima siri filem yang menyampaikan kisah-kisah paling moment dan mencabar mengenai lima dunia haiwan yang paling terkenal dan terancam.


Menceritakan kisah politik, pertempuran, pakatan, pengambilalihan, persaingan, keluarga bagi merebut tahta dan ketua dalam dunia haiwan.Dr Mike Gunton, Penerbit Eksekutif Dynasties dan Pengarah Kreatif, Sejarah Fakta dan Alam, BBC Studios. Pemenang anugerah pengarah terbaik ini memberi bercerita dan pandangan mengenai pembikinan filem dokumentari Dynasties yang pastinya mencabar.
.
Dynasties akan di tayangkan secara eksklusif di Malaysia, BBC Earth (unifi TV - saluran 501) pada hari Ahad, 11 November di masa yang sama dengan UK (8.30 malam GMT). 
.
Pelanggan TV Unifi kemudian dapat menonton siaran televisyen pada hari Isnin, 12 November jam 9.55 malam waktu Malaysia. 

No comments

I want you to know how much I value your support.

Meet S21 FE 5G: A Flagship Smartphone Designed for Fans of All Kinds

The newest member of the Galaxy S21 family delivers fan-favorite S21 features – like powerful performance, a pro-grade camera, and seamless ...