Terbaru/News

Terokai kerajaan haiwan sebagai dokumentari sejarah semulajadi bersama BBC, Dynasties

Terokai kerajaan haiwan sebagai dokumentari sejarah semulajadi bersama BBC, Dynasties.


Tayangan perdana siri dokumentari terbaru BBC Studio, Dynasties. Empat tahun dalam penghasilan filem dokumentari ini, Dynasties adalah lima siri filem yang menyampaikan kisah-kisah paling moment dan mencabar mengenai lima dunia haiwan yang paling terkenal dan terancam.


Menceritakan kisah politik, pertempuran, pakatan, pengambilalihan, persaingan, keluarga bagi merebut tahta dan ketua dalam dunia haiwan.Dr Mike Gunton, Penerbit Eksekutif Dynasties dan Pengarah Kreatif, Sejarah Fakta dan Alam, BBC Studios. Pemenang anugerah pengarah terbaik ini memberi bercerita dan pandangan mengenai pembikinan filem dokumentari Dynasties yang pastinya mencabar.
.
Dynasties akan di tayangkan secara eksklusif di Malaysia, BBC Earth (unifi TV - saluran 501) pada hari Ahad, 11 November di masa yang sama dengan UK (8.30 malam GMT). 
.
Pelanggan TV Unifi kemudian dapat menonton siaran televisyen pada hari Isnin, 12 November jam 9.55 malam waktu Malaysia. 

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...