Terbaru/News

Tony Romas Bersama Menu Baru Yang Memberi Sokongan Industri Pertanian Tempatan.

Sempena ulang tahun ke 12,Tony Romas, memberi sokongan bagi mempromosikan industri pertanian tempatan dengan menggunakan produk yang diperoleh dari petani tempatan dengan kerjasamasa pihak FAMA.

Antara menu baru yang unik seperti Halia Bentong, Nenas Ayer Hitam dan Cili Hijau Cameron Highland.
Kombinasi ini di gabung bagi menghasilkan hidangan Tony Romas.
Selain menyokong pertanian dan petani tempatan, inisiatif baru yang unik ini juga menyasarkan untuk menyampaikan rasa semulajadi Malaysia dengan menggabungkan ramuan bersumber tempatan ke dalam menu Tony Roma hidangan terbaru mereka.

Pelancaran Ulang Tahun Ke-12 Tony Roma telah dirasmikan oleh Dato 'Nazipah Jamaludin, Timbalan Ketua Pengarah Operasi, Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA).

"Kami berharap rakyat Malaysia akan dibawa ke menu baru ini yang mempunyai bahan-bahan tempatan, mewujudkan 
rasa unik di Malaysia yang kita cintai. Pada masa yang sama, inisiatif baru ini juga semakin meningkat hingga ke citarasa antarabangsa.Salleharon Ahmad, Pengurus Pemasaran Kanan Tony Roma Malaysia. Pengalaman promosi terhad ini menanti pengunjung di semua cawangan Tony Roma di Malaysia dari 1 Oktober hingga 30 November 2018.
Penambahan menu baru termasuk tiga makanan utama, salah satunya ialah Ribeye dengan sos cili hijau (RM85.90 *). 

Rasa sedap dengan sos cili yang dibuat khas, diperbuat daripada cili hijau segar dari bukit-bukit di Cameron Highlands.Lamb dengan sos nenas &Salsa (RM89.90 *). Hidangan ini yang penuh dengan rasa nenas segar di atas sos nenas manis, dibuat dengan nanas segar yang ditanam di Ayer Hitam, Johor.


BBQ Chicken dengan sos halia beraroma (RM39.90 *) 
Set ini menggunakan halia segar yang ditanam di pinggir bandar Bentong Pahang yang terkenal untuk membawa rasa halia dan aroma halia itu.

Apa tunggu lagi jika lambat nanti promosi menu baru ini habis.
Jom ke Tony Romas!!

Anda boleh layari website untuk keterangan lanjut.

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...