Terbaru/News

Celebrate Christmas is a new year's Eve at Royale Chulan Bukit Bintang

Celebrate Christmas is a new year's Eve at Royale Chulan Bukit Bintang.

Hotel Royale Chulan Bukit Bintang akan menyediakan christmas dan new Years Eve buffet the sunflower brasserie yang terletak di tingkat satu hotel. Hotel Royale Chulan Bukit Bintang ini terletak betul-betul bersebelahan dengan Plaza Low Yat.

Barisan chef chef yang pakar Dan terlibat dalam segala penyediaan menu pada sambutan Krismas dan new year's Eve buffet ini. Kesemua masakan dengan adalah halal dan terbaik.
Kami kongsikan kepada anda menu menu hidangan utama yang boleh menaikkan selera anda semua. 

Hidangan nasi daripada batrice mentega sememangnya menari bersama lauk-pauk.Terdapat juga menu yang sangat sedap seperti baked Lasagna, teriyaki beef dan seafood thermidor. Pada peminat ketam terdapat juga hidangan ketam yang menggunakan isi ketam yang sangat lembut dan segar.
Menu istimewa adalah ayam turki dan kambing panggang yang sememangnya harus ada untuk Christmas and New Year Eve buffet at kali ini. Setiap hidangan di hidangkan bersama sayuran serta sos istimewa seperti hot sos BBQ dan sos pudina.

Pelbagai hidangan pembuka selera dan menjadi tumpuan pengunjung adalah masakan seafood.


Hidangan pencuci mulut dessert yang berwarna-warni dan menarik menjadi perhatian kanak-kanak. Terdapat aneka kek biskut serta puding yang harus anda cuba dan sememangnya sedap.

Kepada semua yang berminat dan ingin merasai hidangan special hidangan istimewa Christmas gift and new year's Eve buffet ini Bolehlah membuat tempahan melalui info yang kami kongsikan anda atau boleh melayari laman web Royale Chulan Bukit Bintang.

Untuk maklumat lanjut boleh layari website dan laman media social mereka:

Royale Chulan Bukit Bintang

Alamat
level 2 royale chulan Bukit Bintang
Jalan Bukit Bintang
50100 kuala Lumpur Malaysia

Tarikh
24 Disember 2018 - 
christmas Eve buffet dinner.

31 Disember 2018 - 
new Year Eve buffet dinner

Waktu
7 Malam hingga 10.30mlm

Harga
Rm128 ++ dewasa
Rm70++ kanak-kanak
Nombor telefon
+60321439898

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...