Terbaru/News

MAGNOLIA F&N MAG-A-CONE PERISA MANGGA

MAGNOLIA MAG-A-CONE MEMPERKENALKAN PERISA AISKRIM BUAH MANGGA

Aiskrim kon yang menarik hati orang ramai pastinya merupakan kelazatan dan keunikan perisa aiskrim yang popular. Magnolia Mag-A-Cone,  kini memperkenalkan satu perisa aiskrim kon yang menarik cita rasa orang Asia, iaitu Magnolia Mag-A-Cone Mangga. Perisa baharu ini pasti menyerlahkan keunikan perisa Mangga yang lazat.Kotak Magnolia Mag-A-Cone mangga berwarna kuning ini memberikan gambaran terhadap buah mangga dari segi keharuman dan kelazatan rasa. 

Magnolia Mag-A-Cone Mangga pasti di minati orang ramai kerana penuh dengan cebisan serat mangga dan taburan sirap mangga sebagai lapisan hiasan atas aiskrim yang cukup memangkinkan selera, terutamanya pada cuaca yang panas. 


Serba salah dalam memilih perisa mangga atau perisa coklat berkrim? Jangan risau, kedua- dua perisa boleh didapati dalam bentuk pek pelbagai. Magnolia Mag-A-Cone Mangga yang baharu ini boleh didapati di pasaran dalam harga RM2.30 dan dalam bentuk pek yang mengandungi 4 kon aiskrim mangga dan coklat pada harga RM8.55. 

No comments

I want you to know how much I value your support.

Siri Flagship X70 dan Seri TWS 2 vivo Kini Terdapat di Malaysia

 Siri X70 memajukan dunia pengimejan dengan ZEISS, manakala siri TWS 2 diperkukuhkan pula oleh teknologi 40dB Pembatalan Bunyi Lanjutan pert...