Terbaru/News

Majlis Pelancaran album ke 2 yang berjudul 'Merakit' oleh Yura Yunita penyanyi yang berasal dari Indonesia.

Majlis Pelancaran album ke 2 yang berjudul 
'Merakit' oleh Yura Yunita.

Si bunga mekar harum berasal negara jiran, Indonesia sudah melabuhkan langkahnya di Malaysia. "Janita muda dengan namanya Yura Yunita hadir kali ini dengan misi untuk menyapa pendengaran khalayak Malaysia dengan buah tangannya.Sudah memenangi pelbagai anugerah dan penghargaan hasil dua (2) album yang sudah dilancarkan, kini sudah tiba masanya Yura Yunita memanjangkan langkah dan rrenuju negara seberang secara rasminya.

Album dengan judul Merakit merupakan album kedua (2) penyanyi berasal Bandung ini namun menjadi buah tangan perdana buat peminat di Malaysia. Album yang dikeluarkan empat (4) lalu ini menghadiahkan para peminatnya dengan sembilan (9) buah Iagu. Antaranya Buka Hati, Harus Bahagia, Malam Sepi dan Merakit.

Yura Yunita juga turut akan membuat persembahan pembukaan sempena Konsert Datuk Sri Siti Nurhaliza Di Axiata Arena Di Bukit Jalil pada 16 Mac 2019.

SOSlAL MEDIA YURA YUNITA :
Instagram: @yurayunita
Facebook: Yura Yunita
Twitter: @yurayunita
YouTube Channel: Yura Yunita

Shiraz Projects :
Instagram: shirazprojects
Facebook: shirazprojects

#YuraYunita #Merakit #ShirazProjects #AlilaBangsarKL

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...