Terbaru/News

Popular di Facebook live Majlis Perkahwinan Pengasas Siti Jamumall Mendapat Tajaan Rm 500 Ribu.

Selamat pengantin baru Syafiq & Siti.
Hari bertuah dapat menghadiri majlis perkahwinan yang istimewa Buat pasangan Syafiq & Siti Jamumall. Majlis Grand Perkahwinan Siti Jamumall yang penuh dengan tetamu jemputan, hiasan pelamin dan dewan besar di Laman Kayangan Shah Alam.
Popular di Facebook dan media social membuatkan Siti Jamumall atau nama sebenarnya, Siti Suraini mendapat tajaan sehingga Rm 500 ribu. Pelbagai jenis makanan yang menarik dari booth makanan serta vendor-vendor Jamumall.comhttps://www.facebook.com/Jamumallcom/videos/269862580560565/Majlis perkahwinan yang mendapat perhatian vendor-ventor produk dan sponsor yang turut sama ambil bahagian. Hampir 100 company dari pelbagai produk offer untuk sponser majlis kahwin. Paling tak sangka, yang baru berjinak dalam perniagaan pun tak melepaskan peluang untuk jadi sebahagian sponser majlis perkahwinan hari ini. 


Tak sia-sia berkat 3 tahun dia menjadi host atau promoter untuk jamumall.com dan menjual pelbagai jenis barang, produk seperti kosmetik, kesihatan, fesyen & makanan membuatkan pemilik perniagaan berbesar hati menaja walimatul urus meraikan pengantin baru. 
Antara founder yang sponser majlis Siti adalah seperti
Dlia Jane Bridal Collection, deco najlis dan pelamin dari Weddingbyemma dan beberapa artis ternama juga yang telah mendapat khidmat siti jamumall antaranya Che Ta, Faizal Fbi, Shuib, Sarah Raisuddin, Sherry Ibrahim, Shahrul Didzuan dan Lana nordin.

Antara 14 Top sponsor yang terlibat adalah:

Pelamin & Hiasan Dewan
Weddingbyemma

Baju Pengantin
Dlia Jane Bridal Collection

Kek Pengantin
Mad About Cake

VIP Menu
Rumpun Selera

Coffee Es-cream
Ana Zahra Beauty

Jamu
Seri Lady Empire Resources

Tudung Bawal Bridesmaids
Gallery Bawal

Kain Pasang Diamond
Irahsukri

Telekung
Pretty Aini

Make Up Set
Zacthira Navillionniza

Scarft
Scarft by Mehrun

Printed Box
Art Creation Printing

Perfume
Luxe Essencia Resources 


Pakage Honeymoon
Arwana ResortHrapan kami agar perkahwinan ini kenal hingga akhirnya dan bertambah maju untuk Jamumall.com.

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...