Terbaru/News

Wing Wing Krispy Chicken - Pavilion, Kuala Lumpur.

Nak share tempat makan baru yang sedap di Wing Wing Krispy Chicken Pavilion, Kuala Lumpur. 
Bagi mereka yang merupakan peminat ayam goreng, Wing Wing Krispy Chicken adalah tempat yang patut anda kunjungi.Wing Wing Krispy Chicken adalah kedai fast food US dengan signature ayam goreng versi Korea yang mempunyai 3 citarasa yang unik iaitu bawang putih, pedas dan kulit kayu manis.

Apa yang menarik pelanggan boleh memilih Ayam goreng dengan rasa-rasa pilihan popular ayam minat mereka sendiri. Kesemua banhan-bahan yang digunakan adalah segar dan bermutu tinggi bagi menjamin rasa yang sedap dan menarik.Antara menu yang sempat abam cuba adalah ketika berada di Wing Wing Krispy Chicken antaranya adalah Wing Wing Signature iaitu campuran krispy Chicken Wings, Drumettes & Drumsticks bersama kentang. Memang sangat sedap dan citarasa yang menarik.


Chicken Wrap  \ RM16.90

Antara pilihan yang menarik ayam dan sayuran di balut dengan kepingan roti nipis yang mengandungi pelbagi jenis sayur. sesuai untuk mereka-mereka yang tengah diet.


Chicken Katsu Bao \ RM 15.90 2pc
Sesuai bagi peminat kimchi memang menjadi pilihan menarik.

Hot Bao Nuts   \   Pineapple Orange  \  Banana Caramel  Rm 7.30
Hot bao roti yang lembut bersama isi dengan rasanya yang manis

Krispy Chicken Salad \ RM 16.90
Sesuai bagi mereka yang tengah diet dan cukup popular dengan rasa syur yang segar dan gigit rapuh sayur dan ayam menjadikan makanan ini amat popular.Jika berhampiran apa kata anda turut sama mencuba resepi rahsia Wing Wing Krispy Chicken ini yang menjanjikan satu rasa yang lain dan menarik.

Untuk maklumat lanjut layari website dan laman sosial mereka.
https://www.facebook.com/WEAREWINGWING/

Wing Wing
Lot 6.01.01 Level 6, Pavilion Kuala Lumpur
Opens daily from 10am – 10pm
Tel : 03-21103525

#Wingwing #Wingwingkrispychicken #wearewingwing #makandimana#kitadimana #dboystudio #Malaysiatravelblog

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...