Terbaru/News

Domino’s Melancarkan Pizza Quattro Yang Pertama di Malaysia Dengan 4 Perisa Dalam 1

Kami kongsikan makanan dan pizza menarik untuk anda bersama keluarga dan rakan-rakan. Pizza pertama seumpanya dari Domino’s Pizza iaitu pizza Quattro yang mengggabungkan empat perisa popular dan kegemaran di atas satu pizza yang terdapat dalam dua saiz, besar dan Xtra besar.


Jangan Tension, Jom Quattro!: (Third from left) Shamsul Amree, Deputy President, Operations, Domino’s Pizza Malaysia and Singapore and Linda Hassan, Senior Vice President of Marketing Domino's Pizza Malaysia and Singapore officiating the launch of Signature Quattro and Veggie Quattro.

Ini detik sempurna bagi anda yang ingin berkongsi dengan pasangan anda atau keluarga, pizza Quattro merupakan pilihan yang tepat untuk memenuhi selera semua pihak.Keunikan pizza Signature Quattro mempunyai empat pilihan kegemaran ramai, Aloha Chicken, yang dibuat dengan potongan ayam segar dan potongan nanas yang kecil, pilihan kepingan yang lazat Beef atau Chicken Pepperoni, Prawn Sensation yang premium, menawarkan udang yang lazat dan tomato ceri segar, serta Cheese and Mushrooms, yang semestinya tidak dapat ditolak orang ramai, di atas sos khas Domino’s, yang dibuat daripada tomato yang dipetik segar.

Sementara itu, Veggie Quattro mempunyai kombinasi topping bukan daging yang sihat seperti keju, buah zaitun, cendawan segar dan tomato ceri, untuk penggemar sayur. Dengan perisa khasnya tersendiri, set Pizza Quattro Dominos memenuhi pelbagai citarasa.Kini Dominos memudahkan pelanggan untuk memesan pizza kegemaran mereka, "Jangan Tension, Jom Quattro". Dengan Quattro, semua pihak dapat menikmati pizza kegemaran mereka serta mencuba perisa baru yang jarang mereka pesan. Ini mewujudkan gabungan rasa yang menarik untuk  nikmati bersama!"Pelanggan boleh memilih variasi kombo besar atau Xtra besar untuk masa yang terhad sahaja, terdiri daripada dua pizza Quattro dengan keju tambahan percuma, masing-masing dari RM59.90 dan RM82.90, dari 30 September dan seterusnya. Sebagai alternatif, pelanggan boleh memilih untuk menambah pesanan makanan sampingan mereka dengan Combo Basic Quattro dan Ultra Combo, dengan harga hanya RM42.50 dan RM58.50. Pelanggan juga boleh menikmati tawaran Combo Four Fabulous yang mempunyai empat hidangan sampingan kegemaran dengan hanya RM19.90.

Domino’s patuh dengan janji jaminan penghantaran 30 minit serta kepuasan produk. Komitmennya ditunjukkan melalui polisi tiada pembatalan dan bayaran balik atau penggantian pesanan akan diberikan jika pelanggan tidak berpuas hati dengan pesanan tersebut.

Bagi mereka yang ingin mencuba pizza Quattro, kunjungi di mana-mana kedai Domino’s, pesan menerusi dalam talian di http://www.dominos.com.my/ , atau hubungi 1300-888-333 untuk membuat pesanan. 

Untuk maklumat lanjut lawati laman web dan laman sosial mereka di :
Laman web : www.dominos.com.my/
Facebook : www.facebook.com/DominosMY/
Instagram : www.instagram.com/dominosmy/

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...