Terbaru/News

Nikmati Nasi Dagang Pak Malau Di Langkawi

Kali ini kami ingin berkongsi dengan anda destinasi terbaik di Pulau Langkawi. Jom kita rancang percutian jelajah tempat-tempat menarik yang ada di Pulau Langkawi.

Terdapat banyak sekali tarikan pelancongan yang anda boleh diterokai di Langkawi dan kami berpeluang menikmati makanan yang sedap sambil layan pemandangan indah gunung dan sawah padi di Nasi Dagang Pak Malau


Anda boleh mencuba nasi dagang dan nasi minyak bersama gulai ayam, daging, ikan, kambing dan masak kurma kambing yang mantap. Jika anda bernasib ada hari terdapat juga hidangan nasi minyak.Terdapat 2 galeri Rumah lama masih dalam pembinaan yang akan menempatkan koleksi-koleksi barangan lama dan antik untuk tatapan pengunjung yang dapat ke Nasi Dagang Pak Malau.
.
@Nasi Dagang Pak Malau
Jalan Makam Mahsuri, Langkawi

Terima kasih kepada FAM Trip ke Langkawi kali ini adalah anjuran QTT Group PLT dengan kerjasama LADA, Rouhi Retreats, Inter Media Production Sdn Bhd dan LVTS Golden Travel. 

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej dan harga boleh anda boleh hubungi QTTravel :
http://www.wasap.my/60182404505/NakpakejtourLangkawi    (Adam Daniel)

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...