Terbaru/News

KOH SAMUI PULAU YANG MEMBIRU. Part3

KOH SAMUI PULAU YANG MEMBIRU. 

Thailand sememangnya kaya dengan pelbagai tarikan menarik dan boleh dikatakan, saban tahun bilangan penduduk Malaysia yang melancong ke negara jiran ini semakin bertambah. Antara destinasi yang sering dilawati adalah phuket, Bangkok dan Hatyai. 

Namun, tahukah anda selain daripada tempat tersebut, Thailand juga mempunyai banyak lagi destinasi menarik lain yang masih belum lagi anda terokai. 

Koh Samui pasti ramai orang Malaysia mengenali kepulauan di Thailand ini sebagai salah satu pusat pelancongan terkemuka. Ramai juga antara kita yang telah menjejakkan kaki ke sana untuk bercuti.Keindahan pulau serta pantainya sangat cantik. 

@amazingthailand @bangkokairways @santaitravel 

Syarikat penerbangan Bangkok Airways dengan kerjasama Tourism Authority of Thailand telah membawa kami ke Koh Samui untuk melihat dan merasai sendiri yang sebenarnya Koh Samui juga mesra muslim dan mudah mendapat makanan halal di sana.
NORA BURI RESORT & SPA 
Kami menginap di Hotel yang begitu selesa dan sangat cantik hinggakan kami lupa kami masih di Koh Samui.Anda boleh melihat website mereka di noraburiresort.
Selepas kenyang makan saya sempat memacak tripod untuk shoot milkyway yang suam-suam kuku nak nampak sebab ada awan yang tebal dan lampu yang terang di sekelilng pulau di sini.


Bagi yang belum merasai "Amazing Thailand" silalah memilih destinasi anda.sungguh berbaloi buat anda yang suka akan pantai-pantai dan sememangnya berbaloi jika anda datang bersama rakan mahupun ahli keluarga.

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...