Terbaru/News

MISS QUEEN UNIVERSE INTERNATIONAL 2019 Grand Final.

MISS QUEEN UNIVERSE INTERNATIONAL 2019 KUALA LUMPUR .

SIDANG MEDIA @MANHATTAN BALLROOM, BERJAYA TIMES SQUARE

Sidang media bagi mengumumkan pencarian dan memperkenalkan sponsor pertandingan Miss Queen International 2019 yang akan berlansung pada 26 Jan 2019.


Menurut En Zahin, definisi cantik in sebenarnya bukan diukur daripada kesempurnaan fizikal sesorang itu namun ia bergantung pada kekuatan fizikal dan rasa percaya pada diri sendiri untuk berhadapan dengan orang ramai.

 Lookatme Skincare Group sdn Bhd dan Jamu seri Queen menjadi penaja utama pencarian Miss Queen Universe International 2019.

Seramai 20 orang peserta mewakili negara masing-masing seperti Malaysia, Indonesia, Thailand, Filipina,Singapura dan Kemboja akan dinilai panel hakim pada malam tersebut.Cabaran yang akan dilaluan buat Miss Queen Universe Internatioal 2019 adalalah :

-Peragaan Pakaian Kebangsaan.
- 'Evening Gown'
-Sesi Q & A (Ujian tahap pengetahuan para peserta)

 Pencarian Miss Queen Universe International 2019 seumpama ini memberikan banyak faedah antaranya adalah:

-Meningkatkan keyakinan, harga diri dan menimbulkan ikatan dan perpaduan dalam komuniti yang dibahagikan.
-Membentuk aura positif dalam diri setiap peserta yang berbeza negara dan budaya.Selain gelaran Miss Queen Universe International 2019, pemenang akan membawa pulang hadiah menarik berupa mahkota, wang tunai Rm5000 dan 6 bulan privilege consultation bersama Lookatme Group.

Tiket masuk Miss Queen Universe Intenational 2019 boleh didapati secara pembelian melalui wasap ke Rahim: 013-2035667 atai Erna 019-3613624

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...