Terbaru/News

Al-Ikhsan Sports Anjurkan Jualan Harga Gudang Produk New Balance Di The Paddock, Kelana Jaya

Al-Ikhsan Sports menganjurkan Jualan Harga Gudang Anjuran AL-Ikhsan Sdn Bhd di The Paddock, Kelana Jaya

Majlis telah dirasmikan oleh Tuan Abdul Rahim Abdul Kadir , Tuan Fauzi Kamsar , Gaurav Shanker (Deputy GM of Operation Al-Ikhsan Sports), Zechariah (Head of Marketing Al-Ikhsan Sports), Selebriti Mawi (Penyanyi / Pelakon) dan Anas Tahir (Penyanyi) turut menceriakan suasana pada Jualan Harga Gudang kali ini.Jualan Harga Gudang New Balance kembali lagi di The Paddock, Petaling Jaya. Pelbagai jenis kasut jenama New Balance dengan harga yang mampu milik dengan lebih daripada 50,000 barangan berharga dari harga RM19 hingga RM99!

Selebriti Mawi juga menyeru agar pengunjung juga membantu kepada mangsa-mangsa banjir untuk menyerahkan sumbangan seperti kasut dan seipar untuk mereka yang memerlukan.

Al-Ikhsan Sports Menawarkan harga termurah barangan New Balance untuk barangan berkualiti, pilihan yang terbaik dan kuantiti adalah terhad kepada pengunjung yang hadir.

The Paddock, Kelana Jaya
Tarikh Jualan Mula : 24 Dis 2021 - 22 Jan 2021
Masa Jualan Mula : 10 pagi - 12 malam


Untuk maklumat lanjut sila layari laman sosial mereka di https://www.facebook.com/alikhsansports

No comments

I want you to know how much I value your support.

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH

Konsert Sulung Selamat Ulang Tahun NADIN AMIZAH Nadin Amizah , penyanyi dan penulis lagu yang semakin popular dengan lagu penuh emosi kepada...